Állandó rezidenseink:


Dj ZozykaDj Zozyka

A zene iránti érdeklődésének kezdete a Millenium évére nyúlik vissza. Szórakozóhelyen, nagyobb látogatottságú helyeken 2003-óta zenél. Főleg szezonálisan működő helyek vendég-, és rezidens DJ-je, leginkább a Balatonnál, de 2007-től már Budapesten is bontogatja szárnyait. Tehetségének köszönhetően mindig hatalmas bulik sikerednek.

Elsődleges célja mindig az adott közönség szórakoztatása, valamint, hogy a hangulat a tetőfokra hágjon, és minél hatalmasabb buli kerekedjen!

Zenei stílusa saját bevallása szerint: “Minden amire táncolnak, és az éppen aktuális CLUB és RÁDIÓ SLÁGEREK”. De már többször is bizonyította, hogy minden érzéke megvan az összes zenei stílushoz!

Mindezt jól tükrözi,hogy mindeddig nem volt hely, ahol ne lettek volna megelégedve a munkájával, szívesen hívják vissza többször is. S ennek is köszönhető, hogy évek óta folyamatosan rezidens DJ!

Természetesen nem csak kis helyeken bizonyította tudását, akadtak több ezer fős helyek/rendezvények is,ahol egyaránt helytállt!

Csak hogy néhány példát említsek, ahol már megfordult:

Dürer Kert (több, mint 2500 fővel) , BME Egyetemi Fesztivál, Cola Club (Nagykanizsa www.c1.hu), Magyart Tenger Disco (Vonyarcvashegy) , Roller Club (Budapest), LivingRoom (Budapest), Shark Club (Keszthely, Balaton part), JegesEST (Budapest, Westend Jégterasz, Pesterzsébeti Jégcsarnok)

Budapesten Dj White Tie közreműködésével szolgáltatják a talpalávalót!

További részletek és mixek: www.zozyka.hu


Dj White Tie

lemezeket a 2000-es év környékén kezdte el pörgetni, kiszolgálva a partyzni vágyó társaságokat. Az évek alatt több kategóriájú és stílusú buliban is megtalálható volt, a budapesti és vidéki egyetemisták körében közkedvelt fellépő.

Saját stílusának leginkább a House és a Modern-tánc zenét érzi. Több szórakozóhelyen volt rezidens, és számos jelentős rendezvényen állt a fellépők sorába. (Budapest Dürer Kert, BME Egyetemi napok, Ice-Ice Party, Westend Jégterasz, Roller Club, Living Room stb.)

További részletek és mixek: www.whitetie.hu


Rezidenseinken kívül számos vendég- és sztárfellépő is megfordult már nálunk. Az aktuális bulik fellépőit és sztárvendégeit megtaláljátok itt a weboldalon vagy a Facebook oldalunkon.